Paarden te koop:


Hieronder vindt u paarden die in opdracht van eigenaren te koop aangeboden worden.

Spreekt een van de onderstaande paarden u aan, neem dan telefonisch contact op zodat we meer details over het betreffende paard kunnen toelichten (elk paard dat aangeboden wordt is al gekeurd, overkeuren mag k.k.):

 

Op dit moment:

 

J'adore ( Carambole x Furore ) 

 

Donkerbruine merrie geboren in 2014 en heeft een stokmaat 1.68m 

M1 dressuur / 1.10m springen

J'adore is een paard met een zeer goed karakter, daarom ook geschikt voor overgang van een pony naar paard. Maar zeker ook voor de volwassen ruiter die een paard zoekt om mee op concours te gaan. Ze heeft in de dressuur in de M1 punten behaald en is in het springen L/1.10m geklasseerd. Paard heeft ook oefencross gelopen en zou ook erg geschikt zijn als eventer aangezien ze allround is opgeleidt.

Ook de bloedlijn is zeer interessant voor de fokkerij met als vader de geweldige hengst Carambole die op 1.60 niveau diverse Grand-Prix wist te winnen, en geweldig presteerde in de Nations Cup en de Global Champions Tour met Willem Greve. Aan de moederskant zien we dan de hengst Furore, een 1.50m springpaard. Uit de moeder van J'adore komen meerdere 1.35 springpaarden.

Vraagprijs voor J'adore €17.500,-

 

 

Pralinde ( Cantona TN x Calvados x Nimmerdor )

Bruine merrie, geboren in 2020 en heeft stokmaat 1.68m

Deze merrie is begin 2024 bij ons op stal netjes zadelmak gemaakt en loopt inmiddels haar eerste (oefen)parcoursen. Deze merrie wil graag voor de ruiter aan het werk en heeft veel plezier in het springen. Ze heeft een lichte aanleuning en is op lichte hulpen te rijden hierom heeft ze dan ook een ruiter/amazone nodig die dit goed aan kan voelen. Voor een ambitieuze ruiter/amazone die op zoek is naar een talentvol springpaard, uitermate geschikt.

Voor de fokkerij is de bloedlijn ook erg interessant met nog wat ouder goed bloed erin van Nimmerdor, daarvoor Calvados, beide hengsten ook sportpaarden die op het hoogste niveau hebben gespronegn, de vader van Pralinde is de te vroeg overleden Cantona TN, welke echt een jong talent was voor de stallen van Team Nijhof.

Vraagprijs Pralinde €20.000,-

 

 

Obrigado ( Poker de mariposa TN x Indorado )

Donkerbruine ruin, geboren in 2019 en heeft een stokmaat 1.73m

Obrigado staat sinds kort op stal voor de verkoop, het is een talentvol springpaard en toont een goede techniek én enorm vermogen te hebben. Het paard is goed beleerd, maar in het rijden nog erg groen. Het is een eerlijk maar alert paard. Om deze reden meer geschikt voor een semi-professionele ruiter die op sportief gebied wil gaan uitblinken.

Poker de mariposa TN is de vader, de hengst die op sportief en fokkerij gebied alles erin lijkt te hebben, en een moeder(v. Indorado) die ook goed gespresteerd heeft sportpredicaat en 1.30m springen, én al een nakomeling heeft gebracht die op 1.55m niveau springt, beloofd veel goeds voor de genen van Obrigado.

Vraagprijs Obrigado €25.000,-