Hippische dienstverlening


  • Instructie en clinics

 

Het is mogeijk om in verschillende disciplines instructie te krijgen. Dressuurles vanuit de basis 'Skala der ausbildung', cavaletti-trainingen en springles vanuit een goede dressuurmatige basis, zijn onze specialisatie. Zowel voor onervaren ruiters als voor meer gevorderde ruiters zijn deze lessen bedoeld.

Om de kwaliteit en eenduidigheid in onze instructie en trainingen te waarborgen werken we met gediplomeerde instructeurs(KNHS/Orun).

Instructie kan wekelijks, twee wekelijks of naar andere frequentie worden aangepast, net wat uw wens hierin is.

Wilt u graag eens springles, maar is Tolbert(Groningen) voor u gewoon te ver weg, dan is het mogelijk om in overleg een clinic met springlessen te organiseren bij u op stal, in heel Nederland mogelijk! 

 

  • Training - uitbrengen op concours (springen)

 

Nadat uw paard netjes zadelmak is gemaakt is het mogelijk uw paard door ons verder door te rijden en parcoursklaar maken. Wanneer het paard enige ervaring heeft in het springen kan er een start worden gemaakt in het uit brengen op concours. Afhankelijk van de leeftijd en het ervaringsniveau van het paard kunnen wij deze uitbrengen t/m ZZ springen.

 

  • Paarden - in- en verkoop - lease

 

Bij de zoektocht naar een paard dat aan uw eisen voldoet, is het goed om te weten dat wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd hebben en dat wij de aankoopbemiddeling voor u kunnen doen.


Contact - 0622534662 - Tom Werkman