Hippische dienstverlening


  • Instructie en clinics

 

Het is mogeijk om in verschillende disciplines instructie te krijgen. Dressuurles vanuit de basis 'Skala der ausbildung', cavaletti-trainingen en springles vanuit een goede dressuurmatige basis, zijn onze specialisatie. Zowel voor onervaren ruiters als voor meer gevorderde ruiters zijn deze lessen bedoeld.

Om de kwaliteit en eenduidigheid in onze instructie en trainingen te waarborgen werken we met gediplomeerde instructeurs(KNHS/Orun).

Instructie kan wekelijks, twee wekelijks of naar andere frequentie worden aangepast, net wat uw wens hierin is.

Wilt u graag eens springles, maar is Tolbert(Groningen) voor u gewoon te ver weg, dan is het mogelijk om in overleg een clinic met springlessen te organiseren bij u op stal, in heel Nederland mogelijk! 

 

  • Oefenparcours met begeleiding of onderlinge springwedstrijd

Wilt u op uw pensionstalling of manege een oefenparcours of onderlinge springwedstrijd organiseren, dan kunt u het parcoursbouwen en de begeleiding tijdens de combinaties aan mij uitbesteden. Een concourswaardig springparcours en handige tips voor de combinaties tussen het s;pringen van hun oefenparcours door kunt u daarmee waarborgen. Bij een onderlinge springwedstrijd kan ik daarnaast ook het onafhankelijk jureren voor u verzorgen.

 

  • Training - uitbrengen op concours (springen)

 

Nadat uw paard netjes zadelmak is gemaakt is het mogelijk uw paard door ons verder door te rijden en parcoursklaar maken. Wanneer het paard enige ervaring heeft in het springen kan er een start worden gemaakt in het uit brengen op concours. Afhankelijk van de leeftijd en het ervaringsniveau van het paard kunnen wij deze uitbrengen t/m ZZ springen.

 

  • Paarden - in- en verkoop 

 

Bij de zoektocht naar de pony of het paard van uw dromen, sta ik u graag bij.  Aan de hand van uw wensen, eisen en mogelijkheden help ik u dit vanuit een betrouwbaar netwerk te realiseren.

Ook voor eigenaren kan ik paarden africhten en verder opleiden tot de verkoop gewenst is, neem voor de mogelijkheden even contact op.


Contact - 0622534662 - Tom Werkman