INSTRUCTIEWEKEN

Wat zijn instructieweken?

Tijdens de instructieweek ga je trainingen volgen van gediplomeerde instructie die het paard als 'Happy Athlete' hoog hebben staan ( een blij paard leidt daarnaast ook tot een blije ruiter/amazone :) )

Elke instructeur/instructrice heeft een eigen discipline. Je krijgt dressuur-; longeer- en springlessen. We besteden aandacht aan het verbeteren van je houding en zit, door middel van Giovanni the Joker. Ook wordt je ruiterfitheid op de proef gesteld! Je krijgt begeleiding tijdens een officieel springconcours en we sluiten de week af met een SGW-clinic op een hele gave locatie! 

 

Voor wie zijn de instructieweken?

Doordat we maximaal 4 combinaties per instructieweek aannemen, is het mogelijk om de combinaties op niveau in te delen. De instructieweken zijn hierdoor geschikt voor zowel wedstrijd- als ook de fanatieke recreatieruiters, ponies en paarden.

 

Verschillende instructieweken

  • ALLROUND-instructieweek: de 5-daagse instructieweek
  • JUMPING-instructieweek: de 4-daagse (excl. SGW-clinic)
  • FUN-instructieweek: de 3-daagse (excl. concoursdag en SGW-clinic)

Tijdens de instructieweken is er voor jou pony/paard een box beschikbaar incl. stro, ruwvoer en brok(voermeesters) en staat er tussen de middag een lunch voor jou klaar!

 

Waar wordt dit georganiseerd?

Bij Manege Laarwoud in Zuidlaren. Zuidlaren is bij uitstek het paardendorp van Drenthe, denk aan de zuidlaardermarkt en eerder ook het internationale springconcours. Naast dit is het een heel gezellig dorp waar het bruist en leeft, er zijn vele café restaurants, B&B's en Hotels. We adviseren je graag over de beste plekjes om te overnachten inclusief ontbijt, en de mogelijkheden om gezellig te dineren en een leuke avond te hebben.