INSTRUCTIEDAGEN

Wat zijn instructiedagen?

Tijdens de instructiedagen volg je trainingen van gediplomeerde instructie die het paard als 'Happy Athlete' hoog hebben staan ( een blij paard leidt daarnaast ook tot een blije ruiter/amazone :) )

Het is mogelijk om dressuur-; longeer- en springlessen te krijgen.

 

Voor wie zijn de instructiedagen?

Het is mogelijk om alleen met een vriend/vriendin of met een groepje hieraan mee te doen. Tijdens deze dagen is de stalling voor uw paard inbegrepen. Met elke ruiter/amazone wordt gekeken naar persoonlijke doelen die de combinatie wil bereiken. Hierdoor is het geschikt voor zowel wedstrijd- als ook de fanatieke recreatieruiters en zowel ponies als paarden.

 

Wanneer zijn deze instructiedagen?

In APRIL MEI en JUNI hebben we een speciale actie, we willen hierbij maatwerk aanbieden. Dit geldt voor de trainingen die wij aanbieden, maar ook voor de beschikbaarheid, waardoor je zelf kunt aangeven welke dagen je kunt(er zijn dus geen vaste dagen). Dit kan het beste telefonisch worden doorgesproken, neem hiervoor even contact op.

 

Waar wordt dit georganiseerd?

Bij Manege Laarwoud in Zuidlaren. Zuidlaren is bij uitstek het paardendorp van Drenthe, denk aan de zuidlaardermarkt en eerder ook het internationale springconcours. Naast dit is het een heel gezellig dorp waar het bruist en leeft, er zijn vele café restaurants, B&B's en Hotels. We adviseren je graag over de beste plekjes om te overnachten inclusief ontbijt, en de mogelijkheden om gezellig te dineren en een leuke avond te hebben.