Diensten


  • Instructie - clinics

 

Stal Werkman werkt alleen met gediplomeerde instructeurs(KNHS/Orun), dit mede om de kwaliteit te waarborgen en eenduidigheid in de lessen en clinics terug te laten komen. In de instructie speelt een goede dressuurmatige basis de hoofdrol ten behoeve van het goed kunnen rijden van het springparcours. 

 

  • Instructiedagen of instructieweek

Een paar dagen achter elkaar instructie volgen met jou paard is mogelijk! We hebben hiervoor stalling beschikbaar. Het is mogelijk deze trainingen alleen te doen, samen met een vriend/vriendin of in een  groepje! in APRIL MEI en JUNI hebben we hiervoor een speciale aanbieding voor maatwerk. Neem hiervoor telefonisch contact op.

  • Beleren - corrigeren - doorrijden

Het belang van een goede basis nemen wij als uitgangspunt voor het jonge paard. Dit zal ten goede komen voor de toekomstige ontwikkeling van het paard. Daarnaast pakken wij 'probleempaarden' op, en geven wij de oorspronkelijke amazone/ruiter de juiste handvatten om een goede combinatie met het paard te vormen.

  • Training - uitbrengen op concours (springen)

Nadat uw paard zadelmak is gemaakt is het mogelijk uw paard door ons parcoursklaar te laten maken, en aansluitend uw paard uit te brengen op concours. Afhankelijk van leeftijd en ervaringsniveau van het paard kunnen wij deze uitbrengen t/m ZZ springen.

  • Paarden - in- en verkoop - lease

Bij de zoektocht naar een paard dat aan uw eisen voldoet, is het goed om te weten dat wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd hebben en dat wij de aankoopbemiddeling voor u kunnen doen.


Contact - 0622534662 - Tom Werkman