Diensten


  • INSTRUCTIEWEKEN & TRAININGSDAGEN

Hiervoor hebben we een aparte pagina's gewijd op deze website; INSTRUCTIEWEKEN én TRAININGSDAGEN, waar je informatie vind over wat deze instructieweken en trainingsdagen inhouden en hoe je je hiervoor kunt opgeven!

  • Beleren - corrigeren - doorrijden

Het belang van een goede basis nemen wij als uitgangspunt voor het jonge paard. Dit zal ten goede komen voor de toekomstige ontwikkeling van het paard. Daarnaast pakken wij 'probleempaarden' op, en geven wij de oorspronkelijke amazone/ruiter de juiste handvatten om een goede combinatie met het paard te vormen.

  • Training - uitbrengen op concours (springen)

Nadat uw paard zadelmak is gemaakt is het mogelijk uw paard door ons parcoursklaar te laten maken, en aansluitend uw paard uit te brengen op concours. Afhankelijk van leeftijd en ervaringsniveau van het paard kunnen wij deze uitbrengen t/m ZZ springen.

  • Paarden - in- en verkoop - lease

Bij de zoektocht naar een paard dat aan uw eisen voldoet, is het goed om te weten dat wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd hebben en dat wij de aankoopbemiddeling voor u kunnen doen.

  • Instructie - clinics

Stal Werkman werkt alleen met gediplomeerde instructeurs(KNHS/Orun), dit mede om de kwaliteit te waarborgen en eenduidigheid in de lessen en clinics terug te laten komen. In de instructie speelt een goede dressuurmatige basis de hoofdrol ten behoeve van het goed kunnen rijden van het springparcours. 

  • Stagebegeleiding - Erkend Leerbedrijf

Ben je student, zoek je een stage adres en doe je een MBO-opleiding: Medewerker dierverzorging; Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij; of Instructeur paardensport en -houderij ? Neem dan even contact op, wij zijn een erkend leerbedrijf en zoeken altijd naar actieve stagiaires!


Contact - 0622534662 - Tom Werkman