Diensten


  • Beleren - corrigeren - doorrijden

Wij beleren paarden op een naar het paard toe eerlijke en correcte manier, het belang van een goede basis nemen wij hierbij als uitgangspunt voor het ten goede komen van de toekomstige ontwikkeling van het paard. Daarnaast pakken wij 'probleempaarden' op, en geven wij de oorspronkelijke ruiter de juiste handvatten om een combinatie te vormen.

  • Training - uitbrengen op concours (springen)

Na de eerste fase van africhting is het mogelijk uw paard door ons parcoursklaar te laten maken, indien gewenst zal hierop volgen dat wij uw paard uitbrengen op concours. Afhankelijk van leeftijd en ervaringsniveau van het paard mogen wij deze uitbrengen t/m Z springen.

  • Paarden - in- en verkoop - lease

Bij de zoektocht naar een paard dat aan uw eisen voldoet, is het goed om te weten dat wij een betrouwbaar netwerk opgebouwd hebben en dat wij de aankoopbemiddeling voor u kunnen doen.

Ook hebben wij altijd enkele paarden voor de verkoop staan, en tot verkoop plaatsvind beschikbaar zijn voor lease.

  • Instructie - clinics

Stal Werkman werkt alleen met gediplomeerde instructeurs, dit mede om de kwaliteit te waarborgen en eenduidigheid in de lessen en clinics terug te laten komen. Tom heeft de ORUN tot Basisinstructeur Allround middels het EVC-traject in 2017 behaald.

  • Activiteiten

Bent u paardensporter en wilt u graag verder komen in uw discipline? Of wil u juist eens een keer out-of-the-box meedoen aan een les of clinic in een discipline die helemaal nieuw is? Houd dan de nieuws pagina in de gaten en schrijf op tijd in!

 

  • Stagebegeleiding - Erkend Leerbedrijf

Ben je student, zoek je een stage adres en doe je een MBO-opleiding: Medewerker dierverzorging; Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij; of Instructeur paardensport en -houderij ? Neem dan even contact op, wij zijn een erkend leerbedrijf en zoeken altijd naar actieve stagiaires!